ΕΡΤ

Καλώς Ορίσατε »

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τώρα, ανταποκρινόμενοι στις τεχνολογικές εξελίξεις της σύγχρονης εποχής, προσφέρουμε στους πελάτες μας, υφιστάμενους ή εν δυνάμει, ιδιώτες ή επιχειρήσεις, την δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με το γραφείο μας, πέραν της προσωπικής ή τηλεφωνικής που μέχρι σήμερα παρείχαμε.

Αντιλαμβανόμενοι την αυξανόμενη ανάγκη των πελατών μας για άμεση, γρήγορη, εύκολη αλλά ταυτόχρονα πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση, είτε αυτή αφορά την υποβολή μιας απλής φορολογικής δήλωσης, είτε την τήρηση των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησης του, κατασκευάσαμε την ιστεσελίδα στην οποία περιπλανείστε αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα με την παροχή χρήσιμων πληροφοριών, με την παρούσα ιστοσελίδα σας προσφέρουμε την δυνατότητα επίλυση /απάντησης σε απορίες /ερωτηματικά που σας απασχολούν αναφορικά με θέματα οικονομικού/λογιστικού/διαχειριστικού χαρακτήρα. Το γραφείο μας θα ανταποκριθεί άμεσα και θα σας απαντήσει/συμβουλέυσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα / θέματα που αποστέλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας.


Eυχαριστούμε για την επίσκεψη και σας ευχόμαστε καλή περιπλάνηση !!!!


Με εκτίμηση,

Κακολύρης Π. Γρηγόριος
Λογιστής-Φοροτεχνικό